Home / ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΡΘΡΑ / ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ MODOFFICE

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ MODOFFICE

Στην σημερινή εποχή,ο χώρος εργασίας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας.Είναι ένας χώρος στον οποίο δαπανούμε πολύ περισσότερο χρόνο ακόμα και από την κατοικία μας.Κι αυτός είναι μόνο ένας από τους λόγους για τους οποίους η επίπλωση ενός επαγγελματικού χώρου αποτελεί επένδυση.Ένας χώρος που αντικατοπτρίζει το προφίλ,τη σοβαρότητα και την αποτελεσματικότητα ενός επαγγελματία. Αυτή ακριβώς την επένδυση κάνουμε πραγματικότητα στην Modoffice Παπαχαστάς.

H Modoffice Παπαχαστάς διαθέτει πλούσια γκάμα επίπλων γραφείου ,διευθυντικών και εργασιακών καθισμάτων,χώρων υποδοχής (reception),εξοπλισμού εκπαιδευτικών χώρων.Φυσικά ,η ποικιλία των προιόντων μας δεν τελειώνει εδώ, αλλά συνεχίζεται με διαχωριστικά,μεταλλικά έπιπλα και ότι αφόρα τον εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων.

Ξεκινώντας με την κατηγορία των διευθυντικών γραφείων,έχουμε να σας προτείνουμε μια μοναδική σειρά , το ORBIS. Καμπύλες που γοητεύουν , σε συνδυασμό με την δερμάτινη πολυτέλεια, συνθέτουν ένα ακαταμάχητο σύνολο για ένα άψογο αισθητικό και ποιοτικό αποτέλεσμα.Παράγεται σε τεράστια ποικιλία χρωμάτων είτε σε γυαλιστερή υφή είτε σε ματ.Ένας από αυτούς τους συνδυασμόύς χρωμάτων είναι καπλαμάς zebrano με γυαλιστερό φινίρισμα,μετώπη γραφείου σε σκούρη καφέ απόχρωση ,με οριζόντιες διακριτικες ρίγες, από καπλαμά δρυς ισόριγο και δέρμα επίσης σε σκούρη καφέ απόχρωση.

MODOFICE - ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ - ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ - ΣΕΙΡΑ ORBIS

Το ίδιο χρώμα τεχνοδέρματος τοποθετείται και στα καθίσματα για να συνθεσουμε ένα αρμονικό σύνολο. Βιβλιοθήκη και ερμάριο στους ίδιους χρωματισμούς,με το ερμάριο να έχει σε όλη του την πρόσοψη οριζόντιες ρίγες. Εναλλακτική σχεδιαστική πρόταση μπορεί να αποτελέσει ο συνδυασμός λευκής γυαλιστερής λάκας με μαύρη μετώπη γραφείου και μαύρη επένδυση δέρματος.Ενας ακόμη πετυχημένος συνδυασμός χρωμάτων,λόγω της αποδοχής που τυγχάνει το λευκό στο σύγχρονο design κι ακόμη περισσότερο ο συδυασμός του λευκού με το μαύρο.

MODOFFICE - ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ - ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ - ORBIS 3

Αντί λευκής γυαλιστερής λάκας μπορεί να μπει οποιδήποτε χρώμα επιθυμείτε έτσι ώστε να το συνδυάσετε με τους τοίχους και αντί σκούρο Wenge να μπει άλλη απόχρωση που να συνδυάζεται με το πάτωμα. Έτσι είναι στην επόμενη φωτογραφία

Orbis

Κάνοντας click στους συνδέσμους μπορείτε να δείτε όλα τα διαθέσιμα χρώματα σε καπλαμά τεχνητού δρυ και λάκας.

Χρωματολόγιο καπλαμά τεχνητού δρυ

Χρωματολόγιο λάκας

Όσον αφορά τα υλικά η σειρά Orbis μπορεί να κατασκευαστεί στην ίδια τιμή με καπλαμά οξιάς και ανιγκρέ και με έξτρα χρέωση σε καπλαμά φυσικού δρυ και καρυδιάς. Στην επόμενη φωτογραφία μπορείτε να δείτε γραφείο σε καρυδιά με μαύρο τεχνόδερμα. Ένας πολύ πετυχημένος συνδυασμός.

Orbis καρυδιά

Τέλος έχουμε τη δυνατότητα να συνδυάσουμε και κάποια χρώματα μελαμίνης που ταιριάζουν με τον καπλαμά. Έτσι πετυχαίνουμε μεγάλη μείωση στο κόστος και μικρή αλλαγή στο αισθητικό αποτέλεσμα.

Το γραφείο Orbis μπορεί να κατασκευαστεί σε διαστάσεις από 180 ως και 260εκ. μήκος. Παρ’ όλα αυτά σε διάσταση 220 και κάτω χάνει την επιβλητικότητά του και δεν μπορεί να δεχθεί και βοηθητική προέκταση. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι καμπύλες είναι από 20εκ. οπότε στο σύνολο χάνουμε 40 εκ. ωφέλιμου χώρου.

Σε περιπτώσεις όπου ο χώρος είναι περιορισμένος προτείνουμε τη σειρά ORBIS ONE. Πρόκειται για μια σειρά στα πρότυπα του ORBIS και είναι ιδανική για κάποιον που θέλει μια πιο λιτή και μοντέρνα πρόταση κρατώντας την επιβλητικότητα που δημιουργούν οι καμπύλες. Πρακτικό και εύχρηστο, εύκολα προσαρμόζεται σε γραφειακούς χώρους μικρότερων διαστάσεων,αφού η πίσω πλευρά του βοηθητικού ερμαρίου μπορεί να εφάπτεται σε τοίχο.Ακόμα ,το χαμηλότερο ύψος του βοηθητικού σε σχέση με το γραφείο,βοηθά πολύ αφου οι ηλεκτρονικές συσκευές όπως εκτυπωτής,τηλέφωνο κτλ έρχονται στο κατάλληλο ύψος ,στο ύψος των χεριών.Επίσης,με αυτό τον τρόπο,κρύβονται αρκετά από το οπτικό πεδίο ενός επισκέπτη του γραφειακού σας χώρου. Οι χρωματικοί συνδυασμοί που μπορούν να προταθούν είναι και πάλι πολλοί και διάφοροι.Ενας από αυτούς είναι λευκή γυαλιστερή λάκα στην επιφάνεια του γραφείου σε συνδυασμό με καπλαμά zebrano στην φυσική του απόχρωση για το βοηθητικο ερμάριο.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ-ORBIS ONE

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός είναι από τους πιο επιτυχημένους όσον αφορα τις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού. Μπορούμε βέβαια να επιλέξουμε πάλι από πάρα πολλές αποχρώσεις. Το σημαντικό πλεονέκτημα και στη σειρά αυτή είναι ότι το δεύτερο χρώμα μπορεί να είναι σε μελαμίνη και να έχουμε πιο χαμηλό κόστος για το γραφείο και πολύ χαμηλότερο για τις βιβλιοθήκες. Με την εξέλιξη της τεχνολογίας οι μελαμίνες έχουν αναβαθμιστεί και μας δίνουν υπέροχες επιλογές πιο όμορφες ακόμα και απο τους καπλαμάδες. Μπορείτε να δείτε το χρωματολόγιο μελαμίνης στο παρακάτω link.

Χρωματολόγιο μελαμίνης

Ένας τέτοιος συνδυασμός είναι στην παρακάτω φωτογραφία με κωδικό χρώματος 1486 σε συνδυασμό με λευκή γυαλιστερή λάκα. Το 1486 είναι καινούριο χρώμα πάρα πολυ ωραίο και προσομειώνει με πολύ καλή απόδοση παλιό ξύλο. Δε θα το βρείτε στα βασικά μας χρώματα γιατί ακόμα δεν έχει ενταχθεί πλήρως και είναι σε άλλη κατηγορία τιμής.

Orbis One 1486-Modoffice-Επιπλα γραφειου

Άλλος πετυχημένος συνδυασμός είναι αν χρησιμοποιήσουμε 2 διαφορετικές αποχρώσεις λάκας. Λευκό με μαύρο είναι πάντα μια διαχρονική επιλογή λόγω της τάσης στη διακόσμηση να χρησιμοποιείται αυτή η έντονη αντίθεση. Στην παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε το Ral 9006 ασημί σε συνδυασμό με κόκκινο που χρησιμοποιήθηκε για μια συγκεκριμένη εταιρία.

Orbis One γκρι κοκκινο

Φυσικά έχουμε και την επιλογή τοποθέτησης ποδιάς η οποία έχει κυκλικά τελειώματα και γίνεται συνήθως στη δεύτερη απόχρωση που επιλέγουμε. Το ORBIS ONE έχει ενσωματωμένο βοηθητικό,με συρταριέρα και θεση Η/Υ.Για την σειρά ORBIS ONE, όπως και για κάθε σειρά γραφείων της Modoffice,υπάρχει πρόβλεψη για την κάλυψη των καλωδίων των ηλεκτρικών συσκευών που συνοδεύουν έναν επαγγελματικό χώρο. Οι παραπάνω σειρές μπορούν να συνοδευτούν από πολλά διευθυντικά καθίσματα. Αυτό που ταιριάζει περισσότερο όμως, λόγω της καμπύλης είναι το President.

President

Κάθισμα Διευθυντού President. Πρωτοποριακό Design και πολύ αναπαυτικό. Διαθέτει μηχανισμό Relax με ομαλή επαναφορά και ρύθμιση έντασης επαναφοράς ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται με απελευθερωμένο το μηχανισμό και να παίρνει κλίση ανάλογα με τη δύναμη που ασκεί ο χρήστης. Σταθεροποιείται σε οποιαδήποτε θέση. Διαθέσιμη σε πάρα πολλά χρώματα τεχνοδέρματος.
Το κάθισμα President αποτελεί μία πολύ πετυχημένη επιλογή γιατί συνδυάζει εμφάνιση με άνεση και επιβλητικότητα.

Μια εντελώς ξεχωριστή σειρά από τα συνηθισμένα είναι η Shell. Με επιφάνεια τζαμιού πάχους 16χιλ. μπιζουτέ και καπλαμά φυσικού δρυός είναι ένα πολυτελές και πανέμορφο γραφείο.

MODOFFICE - ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ - ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ - ΣΕΙΡΑ SHELL

Καπλαμάς δρύς σε καφέ απόχρωση σε συνδυασμό με γυαλί
Γραφείο 223Χ90
Βοηθητικό 150Χ70
Βιβλιοθήκη 180Χ180ΥΧ50Β

Συνοδεύεται από βοηθητικό με 2 συρτάρια εσωτερικά και καμπύλη επιφάνεια και ποδιά αλλά μπορεί να πάρει και άλλα βοηθητικά, ίσια αν εκείνη η πλευρά ακουμπάει σε τοίχο ή πιο μικρά ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου. Εντυπωσιακή είναι και η βιβλιοθήκη του σε σχήμα απόληξης σφαίρας.

Τα διαθέσιμα χρώματα είναι πάρα πολλά και πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση είναι και η τεχνοτροπία με λάκα και πατίνα που δίνει πιο έντονο χρώμα στον πόρο του ξύλου. Ένας τέτοιος συνδυασμός φένεται στην παρακάτω φωτογραφία.

Gamma Glass πατίνα

Γραφείο από φυσικό δρυ βαμμένο με μπεζ λάκα και πατίνα μόκα. Βιβλιοθήκη με Roll Top στο κάτω μέρος και τζάμια με κυκλικό σχήμα στη μπροστινή πλευρά στο επάνω.
Διαστάσεις
Γραφείο 223Χ90
Βοηθητικό 120Χ65
Βιβλιοθήκη 180Χ200ΥΧ50β

Επόμενη πρόταση αποτελεί η σειρά Gamma. Τετραγωνισμένα σχήματα που με το βάρος τους δίνουν κύρος στο χώρο σας. Διαθέσιμο σε πάρα πολλά χρώματα και διαστάσεις και με δυνατότητα γυάλινης επιφάνειας. Η σειρά Gamma μπορεί να κατασκευαστεί με καπλαμά τεχνητού δρυ σε ότι απόχρωση θέλετε. Κατά παραγγελία βγαίνει και σε φυσικό δρυ και σε οξιά. Μπορείτε να δείτε τις διαθέσιμες αποχρώσεις τεχνητού δρυ κάνοντας κλικ εδώ.

Gamma Wenge

Σειρά Gamma σε αποχρωση Wenge από καπλαμά τεχνητού δρυ
Διαστάσεις
Γραφείο 220Χ80
Βοηθητικό 90Χ60
Βιβλιοθήκη 220Χ200ΥΧ45Β

Gamma Glass 1

Gamma Glass από καπλαμά τεχνητού δρυ σε ανοιχτή απόχρωση.
Διαστάσεις
Γραφείο 220Χ80
Βοηθητικό 90Χ60
Βιβλιοθήκη 220Χ200ΥΧ45Β

MODOFFICE-ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ-GAMMA GLASS

Gamma Glass με επιφάνεια από λευκό γυαλί πάχους 10χιλ. Πόδια από λευκή λάκα γυαλιστερή. Οι τραβέρσες του γραφείου και η βιβλιοθήκη είναι από μελαμίνη Wenge Νο 300. Πορτάκια βιβλιοθήκης από γυαλιστερή λάκα.
Διαστάσεις
Γραφείο 220Χ80
Βοηθητικό 90Χ60
Βιβλιοθήκη 180Χ180Χ40Β

Gamma μελαμίνη

Γραφείο Gamma με συνδυασμό λευκής λάκας ματ ή γυαλιστερής και μελαμίνης Wenge πάχους 38χιλ. Αποτελεί την πιο οικονομική έκδοση του γραφείου χωρίς να μειώνεται το ασιθητικό αποτέλεσμα.

Η σειρά Gamma έχει τη μεγάλη ευελιξία συνδυασμού λάκας με μελαμίνη δίνοντας άψογο αισθητικό αποτέλεσμα σε σχετικά χαμηλό κόστος. Έτσι μπορείτε να κάνετε άπειρους συνδυασμούς σε διχρωμία. Μπορεί να μπει και χρωματιστό γυαλί στην επιφάνεια σε απόχρωση ίδια με τη λάκα.

 

Για τις διαθέσιμες αποχρώσεις λάκας και μελαμίνης μπορείτε να επισκεφθείτε το χρωματολόγιο στο μενού προϊόντα. Για τις μελαμίνες μπορούμε να βάλουμε όλες τις αποχρώσεις αν είναι για πάχος μέχρι 25χιλ.

Προτείνουμε όμως τα χρώματα της σελίδας 3 και το 314 φυσικό δρυς που είναι διαθέσιμα σε πάχος 38χιλ. και προσθέτει πολύ κύρος στο γραφείο. Δοκιμασμένοι και πολύ πετυχημένοι συνδυασμοί είναι οι εξής:

Λευκή λάκα γυαλιστερή με τις μελαμίνες -314 – 1267 – 3081

Μαύρη λάκα γυαλιστερή με τις μελαμίνες – 3078 – 1428-3058

Μπεζ λάκα γυαλιστερή με την 3702 σε απόχρωση καρυδιάς.

Αντί γυαλιστερής λάκας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ματ και σε αυτή την περίπτωση μειώνουμε και το κόστος. Η σειρά Gamma έχει τις δικές τις βιβλιοθήκες αλλά μπορούμε να κάνουμε και συνδυασμούς με πολλές βιβλιοθήκες από άλλες σειρές ξεκινώντας από τη σειρά POP αλλάζοντας τα πορτάκια σε γυαλιστερή λάκα. Οι βιβλιοθήκες POP είναι απλές σε σχέδιο αλλά πολύ πρακτικές γιατί είναι ξεχωριστά κομμάτια και αξιοποιούν στο έπακρο το διαθέσιμο χώρο. Κάτι το οποίο είναι πολύ χρήσιμο σε περιπτώσεις λογιστηρίων όπου ο όγκος γραφικής ύλης είναι μεγάλος και καθιστά τη λειτουργικότητα πιο σημαντική από την αισθητική.

Η σειρά Gamma μπορεί να συνδυαστεί άψογα με όλα σχεδόν τα καθίσματα διευθυντού αλλά προτείνουμε περισσότερο τη Moon και την ΕΡΜΗΣ λόγω του σχεδιασμού τους.

Αναλύοντας περαιτέρω τις επιλογές που έχετε σε διευθυντικές σειρές γραφείων, επόμενη είναι η σειρά Choice.

Choice ανάγλυφο

Το χαρακτηριστικό που την καθιστά ξεχωριστή είναι ο βραχίονας που συνδέει το πόδι με την επιφάνεια και η γυαλιστερή λάκα με διάφορα σχέδια σκαλιστά. Μπορεί να γίνει οποιοδήποτε σχέδιο γραμμικό δικό σας ή το λογότυπο της εταιρίας σας. Φυσικά μπορεί να μπει και σκέτη λευκή γυαλιστερή λάκα χωρίς σχέδιο. Το πιο διαδεδομένο είναι η ανάγλυφη κυματιστή επιφάνεια από MDF όπως στη φωτογραφία.

Μεγάλο πλεονέκτημα αποτελεί και η ποικιλία διαστάσεων από 140 μέχρι 240εκ. μήκος. Εκτός από την γυαλιστερή λάκα το δεύτερο υλικό που χρησιμοποιούμε είναι μελαμίνη πάχους 38χιλ. Ότι ακριβώς ισχύει για τη σειρά Gamma σε συνδυασμό με μελαμίνη ισχύει και εδώ.

Για τις διαθέσιμες αποχρώσεις λάκας και μελαμίνης μπορείτε να επισκεφθείτε το χρωματολόγιο στο μενού προϊόντα.

Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα παρελκόμενα όπως προεκτάσεις και κυκλικό τμήμα συνεδριάσεων. Η σειρά Choice μπορεί να συνδυαστεί και με πληθώρα βιβλιοθηκών και καθισμάτων. Για να δείτε τη πλήρη γκάμα καθισμάτων μας πατήστε εδώ.

Ενδιαφέρουσα πρόταση αποτελεί και η επιλογή να μπει τζάμι αντί γυαλιστερή λάκα. Η ποιότητα αντανακλάσεων και επιφάνειας που δίνει το τζάμι δεν μπορεί να επιτευχθεί με λάκα και μας δίνει πιο ωραίο αποτέλεσμα με μικρότερο κόστος. Το τζάμι κολλιέται πάνω σε ξύλο και δεν υπάρχει περίπτωση θραύσης.

Εμπνευσμένη από το συνδυασμό γυάλινων επιφανειών βαμμένων και μελαμίνης είναι η σειρά Pegasus.

 

pegasus wenge white

Η σειρά Pegasus σχεδιασμένη σε σχετικά λιτή γραμμή αποτελεί μια λύση για γραφείο διευθυντού με σχετικά χαμηλό κόστος χωρίς να υστερεί από εμφάνιση. Μελαμίνη με πάχος 38 χιλ. με πληθώρα επιλογής χρωμάτων και τζάμι βαμμένο lacobel συνθέτουν ένα όμορφο και λειτουργικό σύνολο. Οι συνδυασμοί που μπορούμε να κάνουμε είναι πάρα πολλοί.

Στα παρακάτω links μπορείτε να δείτε τα χρώματα μελαμίνης σε πάχος 38χιλ. και τζαμιών.

Για μελαμίνες μπορούν να μπουν ολα τα χρώματα σε πάχος μέχρι 25χιλ. Χρωματολόγιο μελαμίνης

Για 38χιλ. δείτε τη σελίδα 3 και το 314 φυσικό δρυς.

Για τα διαθέσιμα τζάμια ανατρέξτε στο Χρωματολόγιο τζαμιών Lacobel

Κάνοντας click στην εικόνα του γραφείου θα μεταφερθείτε στη σειρά Pegasus όπου εκεί μπορείτε να δείτε συνδυασμούς χρωμάτων. Όπως και με τις λάκες που αναλύσαμε σε προηγούμενες σειρές οι πιο πετυχημένοι συνδυασμοί με βάση την εμπειρία μας είναι

Λευκό τζάμι με τις μελαμίνες -314 - 12673081

Μαύρο τζάμι με τις μελαμίνες – 3078 – 1428-3058

Μπεζ τζάμι με την 3702 σε απόχρωση καρυδιάς.

Κόκκινο τζάμι με 314 για πιο χαρούμενο τόνο.Αν όμως υπάρχει και άλλο κόκκινο στο χώρο πρέπει να προσέξετε την υπερβολή γιατί το κόκκινο είναι πολύ έντονο χρώμα.

Οι επιλογές μας δεν τελειώνουν εδώ. Αντί τζάμι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλες τις λάκες με σχέδια από τη σειρά Choice. Για λεπτομέρειες μπορείτε να ανατρέξετε στο pdf της σειράς. Ένα παράδειγμα είναι η παρακάτω εικόνα pegasus choice

Αντί μονόχρωμο τζάμι μπορεί να μπει ψηφιακή εκτύπωση με το λογότυπο της εταιρίας σας ή όποιο σχέδιο επιθυμείτε. Μπορείτε να δείτε τα διαθέσιμα σχέδια που έχουμε στο παρακάτω link

Κατάλογος ψηφιακών εκτύπωσεων σε τζάμι

Επιπλέον αντί 38χιλ. μπορούμε να βάλουμε πάχος υλικού 50χιλ. μόνο για τα χρώματα 1428, 1424, 803, λευκό και μπεζ. Τα 12 επιπλέον χιλιοστά στο πάχος του υλικού προσθέτουν πολύ στο αισθητικό σύνολο και δίνουν επιπλέον κύρος στο γραφείο.

Παρόμοια σειρά με την Pegasus είναι και η River. Με πιο έντονες καμπύλες και πιο μοντέρνο design αποτελεί μία ακόμη καλή πρόταση για διευθυντικό γραφείο μελαμίνης.

River Wenge

Yλικό :Μελαμίνη Wenge 38χιλ. Νο300
Διαστάσεις
Γραφείο River με βοηθητικό 223Χ183Χ75υ
Βιβλιοθήκη River 191X180υΧ46β

Τα χρώματα είναι ίδια με τη σειρά Pegasus σε πάχος 38χιλ. Μπορούμε και εδώ να κάνουμε συνδυασμούς με γυαλιστερή λάκα και με τζάμι. Βιβλιοθήκες μπαίνουν και από τη σειρά Pegasus η Pop και στα χρώματα που προαναφέραμε στη σειρά Pegasus έχουμε τη δυνατότητα για πάχος 50χιλ.

Όσον αφορά τα γραφεία Γραμματείας  ξεκινάμε από τη σειρά Pop.

Σειρά Pop

Σύνθεση γραφείων Σειράς Pop. Η σειρά Pop μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε χώρο. Με την μεγαλή ποικιλία διαστάσεων και χρωμάτων αλλά και την προσιτή τιμή αποτελεί την πιο βασική επιλογή.

Ευέλικτη, πρακτική και λειτουργική και με τεράστια πληθώρα επιλογών αποτελεί την πλέον οικονομική και επαγγελματική λύση επίπλωσης χώρων εργασίας που μετράει η αποδοτικότητα και η εργονομία του χώρου. Η ποικιλία σε χρώματα είναι πάρα πολύ μεγάλη. Όλα τα χρώματα μελαμινών εκτός από τη σελίδα 4 μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Στη σειρά Basic ωστόσο θα έχουμε δυνατότητα καλύτερης τιμής.

Για περαιτέρω ανάλυση της σειράς Pop μπορείτε να επισκεφθείτε την αντίστοιχη σελίδα και να δείτε τον κατάλογο pdf που περιέχει και διαστασιολόγιο.

Το μεγάλο πλεονέκτημα που έχουμε στη ModOffice είναι ότι μπορούμε να κάνουμε εκτός από τις τυποποιημένες διαστάσεις και όλες τις ενδιάμεσες λόγω των αυτοματισμών και την παραμετροποίηση του συστήματος παραγωγής μας. Οπότε τα γραφεία και οι βιβλιοθήκες μπορούν παραχθούν σε ότι μήκος ζητήσετε αναλογα με τις ανάγκες του χώρου σας.

Η σειρά Pop μπορεί να εμπλουτιστεί με στοιχεία γυαλιστερής λάκας, τζάμι Lacobel ή ψηφιακή εκτύπωση και φυσικά μεγαλύτερο πάχος μελαμίνης. Έτσι με μικρή διαφορά στο κόστος μπορούμε να πετύχουμε τεράστια αισθητική αναβάθμιση.

Παρόμοιες δυνατότητες έχουμε και στα υπόλοιπα γραφεία γραμματείας που είναι το UNO και το Prisma. Τα ίδια ισχύουν και για το χρωματολόγιο. Για τις αποχρώσεις των μεταλλικών σκελετών οι επιλογές για το UNO είναι πάρα πολλές ενώ για το Prisma ανθρακί και γκρι.

UNO

Σειρά UNO
Γραφείο με γυαλί χρωματιστό διαθέσιμο σε πολλά χρώματα. Αντί για γυαλί μπορεί να μπει επιφάνεια μελαμίνης. Σκελετός μεταλλικός βαμμένος σε απόχρωση ΙΝΟΧ

PRISMA

Σειρά Prisma με σκελετό βαφής ΙΝΟΧ και επιφάνειες Wenge μελαμίνης πάχους 38χιλ.

Η δυνατότητες της Modoffice δεν τελειώνουν εδώ.  Βασικό αντικείμενο μας είναι το έπιπλο γραφείου αλλά λόγω της τεχνογνωσίας που έχουμε κατασκευάζουμε και ειδικές κατασκευές κατά παραγγελία, εξοπλισμούς καταστημάτων, κουζίνες, πόρτες, ντουλάπες, παιδικά έπιπλα και ότι άλλο μπορεί να θελήσετε σχετικά με έπιπλο και με ξύλο. Βασικός γνώμονας είναι πάντα η υψηλή ποιότητα που ξεκινάει από το σωστό σχεδιασμό του κάθε επίπλου.

Μεγάλη ποικιλία επίσης υπάρχει σε έπιπλα υποδοχής(Reception), καρέκλες γραφείου,  διαχωριστικά, σαλόνια και εξοπλισμούς χώρων εκπαίδευσης.

Όλα τα είδη μας μπορείτε να τα δείτε απ’όπου βρίσκεστε με μία επίσκεψη στο site μας www.modoffice.gr ή στις περιοχές

Ξάνθη 2Ο χλμ Ξάνθης – Λάγους τηλ. 2541075730 φαξ 2541027961

Αλεξανδρούπολη Λ. Δημοκρατίας 399 τηλ & φαξ 2551038331